kanapka z awokado, ogórkiem i rzodkiewką
Awokado nie opuszcza mnie :) Ale to taka miłość odwzajemniona, polubiliśmy się i często się spotykamy. Nie wiem jak u Was, ale dopiero niedawno odkryłam jak pożywne mogą być kanapki właśnie z nim. A że wiosna tuż tuż to już nawet zielony ogórek smakuje lepiej :)
Składniki:
- bułka
- 1/4 awokado
- 1/2 niewielkiego ogórka zielonego
- 3-4 rzodkiewki
- sól do smaku
Przygotowanie:
- bułkę opiec w tosterze - tak teraz polubiłam takie :)
- awokado rozgnieść widelcem
- ogórka i rzodkiewkę pokroić w kosteczkę - dodać do awokado
- warzywa wymieszać i doprawić solą do smaku
- ułożyć na bułce
Smacznego !
Komentarze
Prześlij komentarz
zostaw po sobie ślad :)