tag:blogger.com,1999:blog-1783650863877217817.post5635126453169873563..comments2024-03-14T12:36:36.840+01:00Comments on Gotowanie z pasją: przetwory - jabłkaGosiahttp://www.blogger.com/profile/14458831518052432147noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1783650863877217817.post-31164244959421656982012-08-09T17:38:10.851+02:002012-08-09T17:38:10.851+02:00już nie :)już nie :)Gosiahttps://www.blogger.com/profile/14458831518052432147noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1783650863877217817.post-87284930827036652032012-08-09T07:18:27.868+02:002012-08-09T07:18:27.868+02:00A pasteryzujesz je ?A pasteryzujesz je ?kuchennefascynacjehttp://www.kuchennefascynacje.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1783650863877217817.post-29206190854034984492012-08-08T16:39:21.986+02:002012-08-08T16:39:21.986+02:00Kuchennefascynacje ja robię na oko ;) miałam kg ja...Kuchennefascynacje ja robię na oko ;) miałam kg jabłek i dałam 6 czy 7 łyżek cukru. Powiem tak wolę dać mniej cukru i potem dosłodzić już ze słoika niż przesadzić ze słodyczą ;) Nie lubię przesłodzonych owoców :) A co do przetworów to ja chcę właśnie porzeczki przyatakować :) PozdrawiamGosiahttps://www.blogger.com/profile/14458831518052432147noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1783650863877217817.post-9982991669480492292012-08-08T07:45:00.773+02:002012-08-08T07:45:00.773+02:00Znam ten ból braku słoików. W zeszłym roku miałam ...Znam ten ból braku słoików. W zeszłym roku miałam tak samo dlatego przez cały rok zbierałam skrzętnie każdy słoiczek i teraz mam ich opór nawet zaczęło mi brakować miejsca na ich składowanie :) Ale przynajmniej wiem, ze w tym roku mi nie braknie. Ja teraz też zamknięta w kuchni z czerwoną porzeczką ale do takich jabłuszek też się przymierzam. Mam pytanko na jaką ilość owoców ile cukru dajesz ?kuchennefascynacjehttp://www.kuchennefascynacje.blox.plnoreply@blogger.com